Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.
Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.
Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı katkısızlığını yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.
Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince mukannen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.
Yangın yahut müstacel durum vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.
Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha yapı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.
Bir numara Kanatlı Yangın Kapıları; Tenha kanatlı dizaynıyla, mikro mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.
Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya sevap açılmaktadır.
Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net defa düzlükı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak çokça önı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten aşkın olan tüm yapılaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.
Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.
Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında Yangın Merdiveni Kapısı bu kapı fitilleri kullanılır.
Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu üzere olur.
Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir doğrultuının bulutsuz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.